Repository logo
Communities & Collections
All of DSpace
  • English
  • العربية
  • বাংলা
  • Català
  • Čeština
  • Deutsch
  • Ελληνικά
  • Español
  • Suomi
  • Français
  • Gàidhlig
  • हिंदी
  • Magyar
  • Italiano
  • Қазақ
  • Latviešu
  • Nederlands
  • Polski
  • Português
  • Português do Brasil
  • Srpski (lat)
  • Српски
  • Svenska
  • Türkçe
  • Yкраї́нська
  • Tiếng Việt
Log In
New user? Click here to register. Have you forgotten your password?
  1. Home
  2. Browse by Author

Browsing by Author "Martinez Gonzalez, Olaia"

Filter results by typing the first few letters
Now showing 1 - 5 of 5
  • Results Per Page
  • Sort Options
  • No Thumbnail Available
    Item
    FODMAP urriko dieta eta haien erabilgarritasuna hesteko gaixotasunen maneiuan
    (EKAIA) Perez Junkera, Gesala; Lasa Elgezua, Arrate; Miranda Gomez, Jonatan; Navarro Santamaria, Virginia; Simon Magro, Edurne; Larretxi Lamelas, Idoia; Martinez Gonzalez, Olaia; Bustamante Gallego, Marian; Txurruka Ortega, Itziar; Vazquez Polo, Maialen
  • No Thumbnail Available
    Item
    Hezkuntza nutrizionala: gluten gabeko dieta segurua, orekatua eta inklusiboa
    Vazquez Polo, Maialen; Diez , Maialen; Perez Junkera, Gesala; Larretxi Lamelas, Idoia; Txurruka Ortega, Itziar; Lasa Elgezua, Arrate; Martinez Gonzalez, Olaia; Bustamante Gallego, Marian; Salmerón Ejea, Jesús; Navarro Santamaria, Virginia
    Gaixotasun zeliakoa oinarri immunologikoa duen heste patologia kronikoa da. Zeliakoen bizitza soziala mugatuta dago, glutenik gabeko dieta eraman behar izanak eguneroko jardueretan inpaktu handia baitu. Nutrizio Hezkuntza programa egoki batek pertsona hauen osasun fisiko eta soziala hobe ditzakeela uste da. Are gehiago, gaixotasunak zeliakoaren ingurukoetan duen inpaktua handia izanik eta populazio orokorrak pertsona hauen zaintzan eta inklusioan duen rol garrantzitsua kontuan hartuz, pazienteari ez ezik, hezkuntza populazio osoari zuzentzea interesgarria izan daitekeela pentsatzen da. Horregatik, lanaren helburua Nutrizio Hezkuntza garatzeko esku-hartze bat diseinatzea da. Aurretik ondo zehaztutako gaitasun eta ikasketa-emaitzak oinarri hartuta, unitate didaktikoak garatu dira zeliakiarekin, glutenarekin, dieta eta bizi ohitura osasuntsuarekin erlazionatutako kontzeptuak barneratzeko eta integratzeko, bai zeliakoentzat bai populazio orokorrarentzat ere. Gainera, unitate hauen eraginkortasuna neurtzeko plana diseinatu da.
  • No Thumbnail Available
    Item
    Jasangarritasuna unibertsitate graduetan lantzeko gida metodologikoa. Giza Nutrizioko eta Dietetikako Graduan garatutako esperientzia
    (UPV/EHU arg) Bustamante Gallego, Marian; Navarro Santamaria, Virginia; Martinez Gonzalez, Olaia; Txurruka Ortega, Itziar; Miranda Gomez, Jonatan; Simon Magro, Edurne; Rada Fernandez de Jauregi, Diego; Etaio Alonso, Iñaki; Hernandez Ochoa, Igor; Larretxi Lamelas, Idoia; Lasa Elgezua, Arrate
  • No Thumbnail Available
    Item
    Lankidetasun-hezkuntza aktiboa zeharkako gaitasunak eskuratzeko: nutrizioa eta elikadura osasungarria unibertsitatetik gizartera hurbiltzen
    (UPV/EHU arg) Lasa Elgezua, Arrate; Miranda Gomez, Jonatan; Txurruka Ortega, Itziar; Martinez Gonzalez, Olaia; Etaio Alonso, Iñaki; Bustamante Gallego, Marian; Rodriguez Rivera, Victor; Simon Magro, Edurne; Labayen Goñi, Idoia
  • No Thumbnail Available
    Item
    Zehargaituz: gure esperientzia “iraunkortasuna eta gizarte-erantzukizuna” zeharkako gaitasun bezala lantzen metodologia aktibo eta kolaboratiboak erabiliz
    (UPV/EHU arg) Martinez Gonzalez, Olaia; Miranda Gomez, Jonatan; Etaio Alonso, Iñaki; Hernandez Ochoa, Igor; Larretxi Lamelas, Idoia; Bustamante Gallego, Marian; Lasa Elgezua, Arrate; Simon Magro, Edurne; Txurruka Ortega, Itziar

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Privacy policy
  • End User Agreement
  • Send Feedback